Virtuele rondleiding door het Valkhofpark

Een groot gedeelte van het jaar is de St. Nicolaaskapel op het Valkhof voor bezoek geopend. Bij uw bezoek kunt u lezen hoe het op deze historische plek vanaf het begin van de jaartelling verging.

Veel bezoekers gaven aan dat een rondleiding door het park hun beleving compleet zou maken.

Daartoe hebben we een virtuele wandeling ontwikkeld. Met uw mobiel of tablet in de hand wordt u in rond de 20 minuten rondgeleid waarbij u kennis maakt met de overblijfselen van de eertijds zo machtige burcht.

Hoe het werkt

Binnen enkele minuten bent u zover dat u de wandeling kunt beginnen.

Download de TourToDo app op uw mobiel. Die vindt u in de Appstore / Playstore. U kunt dit desgewenst thuis doen. Op vrijwel alle mobiele toestellen is de app  te gebruiken.

Eenmaal in het park opent u de app en vult u de code 345275 in. Klik op "Start de tour" (als u hem als eens eerder hebt gelopen kiest u voor "Start de tour opnieuw" dan gebruikt u de laatste versie ). Daarna gebeurt alles off-line, dus u hoeft voor de wandeling zelf geen verbinding te maken. Dat scheelt u abonnementskosten.

De TourToDo app wordt door veel andere toeristische attracties gebruikt, dus wellicht dat u hem op uw toestel wilt laten staan.